Sistem de ghidare automat hidraulic RAVEN SmarTrax RTK

Cand va doriti o viteza mai mare de functionare si o calculare mai rapida a liniilor decat poate sa ofere sistemul SmartSteer MD, optiunile SmarTrax si SmarTrax RTK reprezinta urmatorul pas. SmarTrax si SmarTrat RTK sunt sisteme controlate hidraulic care ofera o corectie mai buna a curbelor atunci cand este necesar- si care pot raspunde mai rapid la schimbarile de conditii ale solului si la schimbarile de pozitie a instrumentelor, pentru o mai mare precizie.

Acest sistem unic de direcţie asistată hidraulic oferă o viteză mai mare de funcţionare asigurând o calculare mai rapidă a directiei, corecţia 3D de condiţii ale solului şi a implementelor.

SmarTrax şi SmarTrax RTK oferă compatibilitate cu orice sistem GPS, compensarea 3D a terenului şi calibrarea automată a sistemului, împreună cu:

SmarTrax şi SmarTrax RTK sunt compatibile cu patru modele de teren pentru o calculare mai rapidă a liniilor, viteze mai mari de funcţionare şi un condus mai relaxat.

SmarTrax RTK oferă compensarea 3D a terenului pentru acurateţe şi repetabilitate maxime, reglând automat setările pentru rulare, înclinare şi virare ale tractorului.